Motivoiva ja tsemppaava coach

Mua motivoi valmentamisessa ehdottomasti asiakkaat! Heidän kanssaan tavoitteita ja unelmia kohti treenaaminen on todella palkitsevaa. Asiakkaiden onnistuiset ja itsensä ylittäminen sekä uusien taitojen oppiminen on se palkinto tästä työstä.

Hymyn huulilleni ja usein myös onnenkyyneleet silmänurkkaan on tuonut ne hetket, kun asiakas on päässyt tavoitteeseensa, löytänyt terveelliset elämäntavat osaksi arkea ja oppinut nauttimaan liikunnasta. Kuullessani selkäkipujen lähteneen tiedän, että olemme tehneet asioita  oikein. Asiakkaan kertoessa, miten niska-hartiaseutu kivut ovat kadonneet harjoittelumme myötä heitän yläfemmat! Mulle kerrotaan usein myös siitä, miten huippu vireystila ja kadoksissa ollut motivaatio on taas löydetty. Näen myös silmissä, miten asiakkaiden tasapaino, kehonhallinta ja liikkuvuus on parantunut. Toisilla taas polvet tai usein olkapää ovat särkeneet ja vaivanneet aluksi. Treeniemme myötä liike on ollut paras ja ainoa oikea lääke tähän vaivaan.

Kuva: Imperial HealthClub

Teen asiakkaiden kanssa paljon toiminnallista harjoittelua. Käytämme harjoittelussa omankehonpainolla tehtäviä liikkeitä, kahvakuula harjoittelua sekä vapaapainoja. Suunnittelen harjoitukset yksilöllisesti tavoitetta tukevaksi ja tekemisessä näkyy pitkäjänteisyys sekä suunnitelmallisuus. Haluan konkreettisesti nähdä liikeradat, tekniikat ja määrittää intensiteetin harjoitukseen ja painoihin, joilla harjoitus tehdään.

Kuva: Imperial HealthClub

Valmentajana olen jämpti ja kannustava. Kanssani on kiva treenata ja huomioin ohjelmoinnissa myös palauttavat harjoitukset ja levon. Annan eri variaatioita liikkeisiin asiakkaan kuntotason mukaisesti. Minulle saa tulla salilla juttelemaan ja kysymään treeneistä, vaikka treenaankin itse usein kuin ravihevonen laput silmillä, haha. Saa tulla siis keskeyttämään!

 Multa usein kysytään, että miten on töitä riittänyt. Vastaus on, että töitä on niin paljon kun jaksaa tehdä. Väitän, että niin kauan kun maailman yleisimmät  kuolemaan johtavat sairaudet ovat ennaltaehkäistävissä terveillä elämäntavoilla, liikunnan harrastamisella ja terveellisellä ruokavaliolla niin töitä on! (karikoidusti sanoen)

Teen muutakin kuin Personal Trainerin töitä, sillä haluan pitää työnkuvani laajana. Ohjaan yritysliikuntaa, vedän  yksilövalmennusta, juoksukouluja sekä ryhmäliikuntaa yrityksille. Teen satunnaisesti erilaisten urheilubrändien tilaisuuksien/tapahtumien viestintää. Ja täytän kalenterini liikuttaen ihmisiä sekä liikkuen itse.

Mua on pyydetty vetämään myös miesten polttariporukalle treenit. Tuolloin otettiin mm. miehistä mittaa leuanveto skaban merkeissä. Teen mielelläni myös ryhmille valmennuksia sekä vedän urheilijoille treenejä (keskittyen esim. räjähtävään nopeusvoimaan / nopeuteen)

Toteutan yhteistreenejä lähinnä Helsingissä ja pk-seudulla, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muilla paikkakunnilla. Mikäli kaipaat lisää buustia treeneihisi niin otathan rohkeasti yhteyttä!

Ihanaa viikonloppua!

<3

-Marjo

Yksi vastaus artikkeliiin “Motivoiva ja tsemppaava coach

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s