Hyvää isänpäivää!

Ps. Kuvassa aarrekartta, joka tuli ”pullopostilla” mökin rantaan. Pikkuveljen uskoessa merirosvoihin lähdimme veneellä saareen, josta löysimme aarrearkun mallisen peltipurkin täynnä markan kolikoita. (Tapahtui 16 vuotta sitten).

KIITOS!

Se että olen harrastanut liikuntaa siitä asti, kun olen oppinut kävelemään on vanhempien ansiota. Se miten paljon mua ja velipoikia on viety treeneihin, odotettu treeneistä, seurattu kisoja tai matseja kentän laidalta ja katsomosta on mieletöntä. Sitä panostuksen määrää ei pysty edes ymmärtämään. Lähestulkoon jokainen Audin mittariin tullut kilometri on ajettu aina lasten urheiluharrastusten vuoksi. Respect!

Iskä on arjensankari, joka on tehnyt aina paljon duunia ja pitkää työpäivää. Järjestänyt aina kaikkea kivaa lomille, reissuille ja panostanut perheen yhteiseen vapaa-aikaan. Iskä ei ikinä suutu, vaikka tämä tyttö on kolhinut autoja ehkä kerran jos toisenkin.

Mukavaa isänpäivää !

<3

-Marjo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s