Vuosi paketissa

2016.

Se oli vuosi, jolloin toteutin unelmiani isommin ja rohkeammin kuin koskaan aikaisemmin. Vuosi, jolloin opin itsestäni enemmän kuin koskaan. Se oli työelämäni kiireisin syksy. Ensimmäinen syksy yrittäjänä. Tapasin vuonna 2016 upeita ihmisiä, ystäviä ja asiakkaita. Kiitos, että olit mukana!

img_20160620_204727

Otan avosylin vastaan vuoden 2017. Se on omannäköisiä sportti-projekteja ja valmentamista. Se on todennäköisesti myös nimmari kauppakirjoihin. Toivottavasti vuoteen mahtuu myös matka maailmalle. Samaan lauseeseen ei taida enää mahtua, että koiranpentukin olisi ihana.. (ehkä ensi vuonna).

Tehdään vuodesta 2017 ikimuistoinen !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa uutta vuotta,

-Marjo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s