Kauneus & meikkipostaus

Asiaa kauneudesta

Kauneuteen ja ulkonäköön liittyvä ostokäyttäytymiseni on muuttunut paljon vuosien saatossa. Olen ollut aikoinaan hiustenpidennysten, värillisten (ruskeiden) piilolinssien sekä ripsienpidennysten suurkuluttaja. Nykyisin en käytä edellä mainituista mitään. Tykkään panostaa hyvään ja laadukkaaseen kosmetiikkaan. Laittautuessani juhlaan tai tärkeisiin tilaisuuksiin panostan silmiin ja voimakkaaseen silmämeikkiin. Sainkin testiin Amwayn loistavat ARTISTRY -luomivärit.

Kuvassa Artistry Signature Color™ Brow Kit: 42,62 EUR. Huomasithan salalokeron, josta löytyvät luomivärisivellin sekä kulmienhoitosetti.

Tämä skandinaavinen kosmetiikkamerkki on tullut jäädäkseen meikkivalikoimaani. Luomivärit pysyvät hyvin ja suosin mielelläni ruskean/beigen sävyjä arkimeikissäni.

Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo: 55,59 EUR

Olen äkkipikaisuudesta johtuen tiputtanut lattialle säpäleiksi liian monta aurinkopuuteri rasiaa tai luomiväripalettia. ARTISTRY Shimmer Powder Eye Duo -tuotteessa on itsessään sivellin ja purkit pysyvät paremmin kätösissä. Shimmer Powder Eye Duo on valoa heijastava sekoitus murskattuja helmiä. Tuote, joka saa silmät säihkymään. Olen käyttänyt Brow Kit -sarjan ruskeita sävyjä alla ja lisännyt kimallusta ja säihkettä Shimmer Powder -tuotteella.

Värisävyt: Golden Pearl sekä Gleaming Peach.

Suosittelen!

#artistryscandinavia

xoxo Marjo

Arkiwellness on treeni-ja hyvinvointiblogi.

www.facebook.com/arkiwellness / Instagram: @marjopietila

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s