Milanon matkavinkit

Viime viikolla palasimme ystäväni kanssa ihanalta Italian kaupunkilomalta. Nyt olisi muutaman matkavinkin vuoro. Huomaa, että matkaa tekivät varsinaiset turre-turistit, jotka eivät ihan aina olleet kartalla. Paljon jäi myös näkemättä!

Kaupungilla.

Milanossa on paljon hienoja rakennuksia, vanhoja taloja ja kirkkoja tulee vastaan melkein joka kulmassa. Cafe Latte on Italiassa pelkkää maitovaahtoa, joten tilaa siis cappuccino. Italialainen jäätelö on täydellistä. Suosittelen! Ostoskadut ovat pitkiä. Katso siis valmiiksi miesparkki, jos seurueessasi joku väsähtää kesken shoppailun.

Sievä sisustuskauppa ja kahvila, Bianco Latte (Milano)

Corso Vittoria Emanuele on lasikattoinen, nelikerroksinen kauppakäytävä. Sen varrelta löydät muun muassa Louis Vuittonin sekä Pradan myymälät. Euroopan pisin ostoskatu löytyy myös Milanosta. Pääasiassa kiersimme Corso Buenos Aires ostoskadulla, jossa paljon tuttuja ja keskihintaisia merkkiliikkeitä.

Duomo di Milano

Piazza del Duomon aukiolta löydät upean kattoterassi ravintolan, la Rinascenten. Kattoterassilta voi ihastella Duomon maisemaa ja paistatella päivää lasillisen ääressä. Ravintolassa on laaja valikoima erilaisia mozzarellajuustoja ja hinta-laatusuhde on kohdallaan.

la Rinascente Milano, (Osoitteessa: Piazza del Duomo)

Comojärvi – Lago di Como

Milanosta kannattaa ehdottomasti hypätä junaan ja suunnata kauniille Comojärvelle, joka sijaitsee lähellä Sveitsin rajaa. Perillä olet jo reilussa puolessa tunnissa. Kuvat puhukoon puolestaan!

Pääsiäistä vietettiin Comojärvellä lämpimässä säässä.

Puistot lenkkeilyyn tai piknikille

Milanossa on upeita puistoja, joissa voi paistatella päivää tai lenkkeillä. Parco Sempione on kaunis kaupunkipuisto Milanossa. Liikuimme kävellen päivittäin ja parhaimpana kaupunkipäivänä Saden Garmin näytti 26 318 askelta! Paras tapa nähdä kaupunkia on liikkua jalkaisin ja välillä vähän jopa eksyä.

Parco Sempione, suuri kaupunkipuisto Milanossa.

Seuraava lomareissu vietetäänkin sitten heinäkuussa. Matkakohde tosin vielä auki. Mitä kohdetta sä suosittelisit?

xoxo Marjo

Yksi vastaus artikkeliiin “Milanon matkavinkit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s