Kesä kasvoille

Kesä on sitä aikaa, kun tämä tyttö viihtyy ulkona. Mökillä staili on entistä enemmän meikitön. Iho päivettyy auringon paistaessa ja ulkotreenejä hikoillessa. Vesillä ja aaltojen pyörityksessä tulee ”vedenalaista” elämää, kun kesäharrastuksena on purjelautailu. Vauhdikas elämäntapa vaatii yksinkertaisen ihonhoito rutiinin.

Iho on ihmisen suurin elin ja suojakerros, jota me naiset tykkäämme puunata. Tässä artikkelissa kerron Artistry essentials -sarjan ihonhoitotuotteista, jotka saavat ihon tuntumaan silkkisen pehmeältä.

Vas. Make-Up Removing Wipes, ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream, Gel Cleanser, Light Lotion, Moisture Cream, ARTISTRY EXACT FIT Perfecting Concealer

PUHDISTAVAT tuotteet

Essentials GEL CLEANSER tuotteesta tulee freesi olo kasvoille. Aloevera ja kurkku ovat tuotteen rauhoittavia ja antioksidanttisia ainesosia. Gel Cleanser poistaa epäpuhtaudet,lian ja liiallisen talin. Se saa ihon raikkaan ja kuultavan puhtaaksi. Matkassa mukana kulkevat Essentials Make Up-Removing Wipes E-vitamiini pinnoitetut puhdistuspyyhkeet. Niillä meikki irtoaa kasvoista vaivattomasti.

KOSTEUTTAVAT voiteet kasvoille

Essentials LIGHT LOTION on tuote, joka toimii täydellisesti meikin alle. Se hillitsee ihon kiiltoa ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta. Koostumus on kevyt ja ihoa siloittava. Plussana sanottakoon vielä se, että tuotepakkaus on 50 ml ja soveltuu hyvin matkoille ja lennoille mukaan. Essentials Moisture Cream on puolestaan pitkäkestoinen kosteuttaja. Tuotteen Macadamiaöljy hellii ja hoitaa ihoa.

Luonnollisesti TASOITTAVAT ja PEITTÄVÄT tuotteet

ARTISTRY EXACT FIT Perfecting Concealer oli täydellinen tuote peittämään ihon pienet ”kauneusvirheet”. Tämä kuvassa oikealla oleva tuote peittää tehokkaasti eikä tuki ihohuokosia. Se kestää myös lämpöä. Tuotetta voidaan käyttää myös tummille silmänalusille tai luomivärin pohjustusaineena.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream on kuvan valkoinen tuubi, joka on todellinen super-tuote! Sain täydellisen sävyn testiin, sillä se menee rusketuksen kanssa sävy sävyyn näin kesällä. Auringon helliessä suojakerroin SPF 50 UVA/UVB on täydellinen etenkin alueille, joihin aurinko aiheittaa epätasaisuutta tai esimerkiksi maksaläisiä.

Hyvän kosmetiikan tai ihonhoitotuotteiden määritelmä lienee siinä, että kun testaat äidin kaapeista tuotteita niin ne tahtovat ”unohtua” omiin meikkipusseihin. Nyt mulla on ihonhoitosarja, jota voin suositella lämpimästi kaikille.

#artistryscandinavia

Vielä yksi kauneusvinkki kesään – juokaa vettä!

xoxo Marjo

Arkiwellness on treeni-ja hyvinvointiblogi.

www.facebook.com/arkiwellness / Instagram: @marjopietila

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s