Olin valkolakki päässä ilman jatkosuunnitelmaa

Tänään on tärkeä päivä monelle, kun ylioppilaspäiviä ja valmistujaisia juhlitaan. Juhlien kysytyin kysymys valmistuneille on varmasti tulevaisuuden suunnitelmista. Elämme suoritusyhteiskunnassa, jossa ylioppilaslakki on monen valmistuneen päässä kuin painekattila, jos tulevaisuuden suunnitelmista ei ole mitään tietoa. Ei tarvitsekkaan olla.

Onnea valmistuneille ja nauttikaa päivästä! Tehkää asioita, joista nautitte ja uskokaa omaan tekemiseen.

Mulle urheilulukioaika oli elämäni yksi hienoimmista ajanjaksoista. Se oli muutto 16-vuotiaana uuteen kaupunkiin, omaan asuntoon ja itsenäistymistä aika vauhdilla. Se oli arjen pyörittämistä ja urheilua noin 20 tuntia viikossa.

Oma ajatukseni ei ollut aina, että työllistän itseni liikunta-alalla. Urheilulukiossa ajatuksissani oli hammaslääkärin ura ja myöhemmin hammasteknikon pesti. Arkeni oli koko lapsuuden ja nuoruuden yleisurheilua, jalkapalloa sekä hiihtoa. Tällöin ympärillä sanottiin, että jos se ammatti olisi jotain liikunnan vasta painoksi. Olin myöhemmin kuitenkin eri mieltä. Liikunta oli se juttu ja intohimo. Halusin tehdä töitä, jossa saan olla sosiaalinen oma itseni, työskennellä ihmisten parissa ja auttaa heitä.

Unelmani oli tehdä töitä yrittäjänä, sillä sitä arkea toteutti melkein koko suku. Tavoitteellisuus ja tuloksellisuus oli hallitseva piirre jo urheilussa ja se piirre siirtyy kuin itsestään bisnekseen. Nyt saan tehdä töitä liikunta-alan yrittäjänä, PR-koordinaattorina urheilun parissa sekä valmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana. Olen tyttö täynnä kiitollisuutta, sillä ympärillä on huippu tyyppejä joiden kanssa pääsee tekemään yhteistyötä ja visioida tulevaa.

Pss. Otahan seurantaan @tikisofficial, sillä huomenna sunnuntaina instagram storyssa on MUN PÄIVÄ, MY DAY by @marjopietila.

-Marjo

Arkiwellness on treeni-ja hyvinvointiblogi.

www.facebook.com/arkiwellness / Instagram: @marjopietila

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s