JUOKSUKLINIKKA HELSINKI

ArkiWellness on kuntoilijan ja juoksuharrastusta aloittelevan luottovalmentaja, jotta sinä voit löytää hyvän juoksutekniikan, saavuttaa juoksutavoitteesi ja innostua lajista. ArkiWellness toimii Helsinki City Running Day :n virallisena juoksuvalmennus kumppanina.

JUOKSUKLINIKKA

Juoksutekniikkavalmennus kuntoilijoille ja juoksuharrastusta aloitteleville

Maanantaisin 15.3.-12.4.2021 klo. 18:00-19:00

(Poislukien 2. pääsiäispäivä, 5.4.2021)

Kesto: 4 kertaa

Paikkana: Eläintarhan urheilukenttä (Vauhtitie 6, 00250 Helsinki)

Hinta: 100 € / hlö

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksuvälineinä käyvät myös: E-passi | Edenred | Easybreak | Smartum

Ilmoittautuminen: https://holvi.com/shop/arkiwellness/

Toimithan nopeasti, sillä rajoitusten mukainen ryhmäkoko 9 + 1 tulee nopeasti täyteen.

Liikuntaeduilla maksaessasi kirjoitathan koodiksi: LIIKUNTAEDUT. Tämän jälkeen valitse manuaalisesti käyttämäsi liikuntaedun (e-passi, Edenred,Easybreak,Smartum) mobiilisovelluksella toimipaikaksi: ArkiWellness.

Mikäli haluat maksaa osallistumisen Smartum -seteleillä niin laitathan viestiä: marjo.pietila@arkiwellness.com

Oletko halunnut jo pitkään oppia hyvän ja turvallisen juoksutekniikan, mutta et tiedä mitä sinun pitäisi tehdä paremman juoksutekniikan löytämiseksi?

Kuinka opit hyvän juoksutekniikan konkreettisten harjoitusten avulla

Ainutlaatuinen JUOKSUKLINIKKA -valmennus monipuolistaa harjoitteluasi juoksutekniikka harjoitteilla, juoksua tukevilla koordinaatioharjoituksilla sekä juoksijan liikkuvuus -ja lihaskuntoharjoitteilla. Valmennus kokoaa yleisurheilun huippu harjoitteet ymmärrettävään muotoon, jotta sinun on mahdollista sisäistää oppimme nopeasti ja tehokkaasti.

Voimaa juoksuun treenaamme porrastreenillä, vastuskuminauhajuoksuna sekä erilaisilla loikilla. Harjoittelemme juoksutekniikkaa kentällä ja maastossa yleisurheilun omaisesti. Kaikki harjoitukset on skaalattavissa jokaiselle sopivaksi.

Kaikki saavat konkreettisia vinkkejä ja ohjeita omaan juoksutekniikkaansa. Juoksemme lyhyitä spurtteja ja alkuverryttely hölkkää, mutta pitkiä vetoja tai yhteislenkkejä ei ole juoksuklinikan yhteistreeneissä.

Juoksuklinikan tarkoitus on monipuolistaa juoksuharrastusta ja saada juoksutekniikkaan ohjeistusta, jotta rasitusvammoilta vältytään. Kaikki osallistujat saavat myös harjoitusohjelman omatoimiseen juoksemiseen, jota voivat halutessaan hyödyntää.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme juoksuharrastuksesta elämyksen, ohjata turvalliseen juoksutekniikkaan ja innostaa lähtemään mukaan juoksuklinikkaan, vaikka viimekertaisesta juoksulenkistä olisi vuosia. Kaikki harjoitukset ovat skaalattavissa jokaiselle sopivaksi ja vaihtoehtoisia liikkeitä annetaan varmasti”, lupaa ArkiWellnessin päävalmentaja Marjo Pietilä.

Sopivatko nämä väittämät sinuun?

Unelmoit juoksemisen keveydestä, mutta lenkille lähteminen on välillä tuskaista, haluaisit juosta pidempiä juoksulenkkejä, mutta et tiedä mistä aloittaa tai mistä saada motivaatiota

Haluaisit konkreettisia vinkkejä ja ohjeistusta omaan juoksutekniikkaan, jotta paikat eivät lenkin jälkeen kipeytyisi.

Juoksemisestasi puuttuu monipuolisuus ja suunnitelmallisuus, minkä vuoksi lenkkeily jää satunnaisiin kertoihin ja into lopahtaa.

Juoksuharrastuksesi on jo pitkään kaivannut liikkuvuus ja lihaskunto harjoittelua juoksun tueksi sekä ohjeistusta omatoimisiin harjoituksiin.

Jos vastasit KYLLÄ, Olet juuri oikeassa paikassa.

Oletko siis valmis hiomaan turvallisen juoksutekniikan, innostumaan lenkkeilystä ja nostamaan juoksukuntosi uudelle tasolle?

”Olemme olemassa siitä syystä, että yhä useampi voisi saada konkreettisia ohjeita oman turvallisen juoksutekniikan löytämiseen ja pystyisi saavuttamaan juoksutavoitteensa ilman rasitusvammoja. Hyvä meininki, ammattitaitoinen valmennus ja yleisurheilun monipuolisuus sekä harjoitusohjelmat omatoimisiin treeneihin varmistavat juoksuharrastuksen jatkumisen ja siinä kehittymisen”, kertoo ArkiWellnessin perustaja Marjo Pietilä.

Pietilä on toiminut liikunta-alalla jo vuosikymmenen ajan, juossut itse aikoinaan kilpaa SM-tasolla ja koonnut juoksuvalmennustiimin entisistä kilpajuoksijoista ja liikunta-alan ammattilaisista.

Jos kaipaat apua juoksutekniikkasi kanssa, olet tullut oikeaan paikkaan!

ArkiWellness on auttamassa sinua nostamaan juoksemisesi uudelle tasolle.

Kaikki osallistujat saavat -20% alekoodin Helsinki City Running Day:n puolimaratonin ilmoittautumismaksusta.

Info-viesti kaikille ilmoittautuneille lähtee viikkoa ennen Juoksuklinikan aloitusta.