Juoksukoulu Helsinki

Ilmoittaudu mukaan matalan kynnyksen juoksukouluun. ArkiWellness toimii Helsinki City Run -tapahtuman virallisena juoksuvalmennus kumppanina. ArkiWellness Juoksukoulu on suunnattu kuntoilijoille ja juoksuharrastusta aloitteleville. Juoksukoulu sisältää mm. juoksutekniikkaa edistäviä treenejä sekä juoksijan liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteita. Lähde mukaan innostavaan ilmapiiriin kohentamaan juoksukuntoa ja oppimaan uutta!

 

Juoksukoulun aloitus

Perjantaina 14.8.2020 klo.17:30-18:30

Kesto: 8 kertaa, perjantaisin 14.8.-2.10.2020

Ohjauksen kesto: 60 min

Lähtö/Paluu paikkana: Eläintarhan urheilukenttä

Kohtaamispaikka katsomon ilmoitustaulujen edessä. (Vauhtitie 6, 00250 Helsinki)

Hinta: 189 € 

Toimithan nopeasti sillä paikkoja rajoitetusti! Ilmoittautuneet saavat myös -20% alekoodin Helsinki City Run -ilmoittautumismaksusta.

Valmentajat: Marjo Pietilä ja Kaisa Mattila

Lisätiedot & Ilmoittautuminen: TÄSTÄ!

Kuvassa juoksuvalmentajat Kaisa Mattila ja Marjo Pietilä.

Päävalmentajana toimii kannustava liikunta-alan yrittäjä ja aikoinaan SM-tasolla juossut Marjo Pietilä. Valmennustiimiä täydentää Kaisa Mattila, joka on juossut myös nuorten maajoukkueessa ja työskentelee tänäpäivänä yrittäjänä terveydenhuollon parissa.

Juoksukoulu on sinulle, joka kaipaat juoksumotivaatiota. Haluat parantaa juoksutekniikkaa ja löytää juoksemisen ilon. Juoksukoulun harjoitteet ovat skaalattavissa jokaisen kuntotasolle sopivaksi. Ota ensimmäinen askel ja lähde mukaan!

Tervetuloa mukaan!

cropped-arkiwellness-logo.jpg

 

Kysy tarjous myös super suosituista yritysjuoksukouluista

Tiedustelut: marjo.pietila@arkiwellness.com